Harjun nuorisotalon treenikämpät kuntoon

Julkaistu: 10.11.2010

Harjun nuorisotalo Aleksis Kiven kadulla Helsingissä toimii päivittäin noin 50-70 nuoren tukikohtana ja harrastuspaikkana.

Vanha ruumishuone tarjoaa hienot tilat nuorten kokoontumiseen sekä kuvataiteen ja musiikin harrastamiseen. Filmiteollisuus Oy löysi kyseisen paikan etsiessään Remontti-Reiska –ohjelmaansa sopivia kunnostuskohteita. Tarkoituksena oli ehostaa bändien kovassa käytössä olevia kolmea treenikämpää. Tässä vaiheessa mukaan tulivat Arazzo Oy ja Ecophon. Kämppien seinille tehtiin suuret kuvatulosteet Ecophonin Texona –seinälevyille. Näin saatiin uutta ilmettä tilaan ja samalla huoneen äänimaailma kohdalleen. Isoissa kuvatauluissa komeilevat Harjun nuorisotalolta maailmalle ponnahtaneita artisteja – kuten Fintelligens ja Damn Seagullsin.

Myös Fintelligensin Elastinen, jolle Harjun nuorisotalo on ollut kuin ”toinen koti” tanssi- ja musiikkiuraa aloitellessaan, oli paikalla ihastelemassa uudistuneita treenikämppiä.
Nuoret muusikinharrastajat Harjun nuorisotalolta olivat myös paikalla asentamassa seinälevyjä. Vasemmalta Eero Leichner, Valintin Valtomaa, Wille Wist ja Roope Luokkamäki.
Harjun nuorisotalon treenikämpät kuntoon

Avainsanat:

Akustiikka,Kohteet,Ecophon

Jaa artikkeli