Haworth suunnittelee ja kalustaa toimistot lattiasta kattoon

Julkaistu: 11.09.2011Kirjoittaja: Kirsi HirvonenKuvat: Xavier Boymond

Yhden miehen pajasta kasvoi maailmanlaajuinen konserni, joka toimii tänä päivänä 120 maassa - Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa.

Amerikkalainen opettaja Gerrard Wendell Haworth lainasi vuonna 1948 vanhemmiltaan 10.000 $ perustaakseen pienen puukalustepajan perheen autotalliin. Siellä käsistään kätevä Haworth valmisti puisia huonekaluja ja toivoi ansaitsevansa edes sen verran, että pystyisi tarjoamaan lapsilleen kunnollisen koulutuksen.

Vuosi 1954 oli yrityksen kannalta käänteen tekevä. Gerrard Wendell Haworth’ille esiteltiin piirustuksia väliseinärakenteista, jotka haluttiin United Auto Workers’in pääkonttoriin Detroitiin. Hänelle tarjottiin niiden valmistamista ja siitä sai alkunsa kokonaisvaltaisen toimistoympäristöön sopivien kalusteiden ja rakenteiden suunnittelu ja valmistaminen. Yhden miehen pajasta kasvoi maailmanlaajuinen konserni, joka toimii tänä päivänä 120 maassa - Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa.

Haworth Showroom Pariisissa avasi ovensa syksyllä 2010. 101 Murat Bulevardilla sijaitsevat tilat on suunniteltu niin, että kaikki 1350 m2 olisivat mahdollisimman tehokkaassa käytössä ja kaikkien hyödynnettävissä. Showroom käsittää neljä kerrosta, jotka on nimetty käyttötarkoituksensa mukaan.

Pause & Play -kerros on tarkoitettu rentoutumiseen ja taukojen viettämiseen. Savoir & Faire –kerroksessa toimii huonekalunäyttely. Vieraat otetaan vastaan Inter & Action –kerroksessa, johon on varattu myös tiloja neuvotteluille ja työryhmille. Dessin & Dessein -kerros on pyhitetty luovalle työlle ja projekteille.

Lisätietoja Haworth Showroom Pariisista
www.haworth.fr

La Salle de Bal
Haworth
La Salle des Marchés
La Cafétéria

Käytetyt Ecophonin tuotteet:

  • La Salle des Marchés: Focus Lp -ratkaisu, värit White Frost ja Volcanic Dust
  • La Salle de Bal: Ecophon Solo™ Rectangle 2400x1200 ja Ecophon Solo™ Square 1000x1000
  • La Cafétéria: Ecophon Solo™ Circle XL - värit Akutex FT, Volcanic Dust, Silent Sand, Silver Shadow

Avainsanat:

Akustiikka,Ulkomailta,Ecophon

Jaa artikkeli